fbpx
16 november 2020

28 november: naaiworkshop!

Samen beestachtig mooie kunstige monsters maken? Om in deze coronatijd toch lekker kunstzinnig bezig te zijn hebben wij een beestachtig leuk initiatief bedacht. Op zaterdag 28 november kunnen zowel jong en oud deelnemen aan een 2 uur durende workshop, in het Langhuus in Wijhe. Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om creatief te denken, te schetsen en vervolgens een eigen beestachtig mooi monster te maken van stof. De gedachte hierachter is dat deze monsters de strijd aan gaan met het virus! 


Aanmelden
Ben jij 8 jaar of ouder en lijkt het je leuk om met ons mee te doen? En heb jij een mama, papa, oma, opa, oom, tante, buurvrouw of buurman die met jou mee wil gaan, dat kan! Maar je mag natuurlijk ook alleen komen. Geef je snel op via contact@tofvoz.nl en vermeld je naam, je leeftijd, je voorkeur van tijd en wie er eventueel met je meekomt. Kosten voor de deelname is €10,- (Een volwassen begeleider is gratis. Niet meer dan 1 volwassene per kind)

Je kunt kiezen uit de volgende 2 tijden: Zaterdag 28 november 10.00- 12.00u of van 13.00 -15.00u. 


Wij zorgen voor een coronaproofruimte, naaimachines (je eigen naaimachine meenemen mag natuurlijk ook), stof en alle andere materialen die je kunt gebruiken voor het creëren van jouw eigenzinnige monster! 

Iedere deelnemer gaat aan het eind van de workshop naar huis met een leuke gevulde goodiebag en natuurlijk je eigengemaakte monster! Met de aangeleerde techniek kun je vervolgens ook thuis aan de slag met naald en draad. En wellicht  ontdek je nieuwe talenten in jezelf en zet het aan tot een kunstzinnige hobby. 

 

Wees er snel bij want wij hebben een beperkt aantal plekken te vergeven. Kosten voor de deelname is €10,- (Een volwassen begeleider is gratis. Niet meer dan 1 volwassene per kind)

Bekijk ook onze oproepvideo op Facebook en Instagram ‘Tofvoz’  of bestel een 'monster thuismaak’ pakket op www.tofvoz.nl

Deel:

Leuk bericht? Reageer!

Reacties aan het laden...

 

Lees ook:

Unieke kleding

Wij creëeren het samen met jou

Kom Langs in de winkel

Een pop-up store vol vrolijkheid

Heb je een vraag?

Altijd een reactie binnen 24 uur

Made in China?

Nee, wij maken hier alles zelf!

Is het een cadeautje?

Wij pakken het gratis voor je in!

Bellen kan natuurlijk ook!

Nienke of Gerlinda helpen je graag

Copyright © 2021
Advice
www.advice.nl