fbpx

Onze naam Tofvoz is een samenvoeging van de woorden (s)tof en vos. Er zijn vele betekenissen van het woord tof. Waardevolle woorden uit de lijst van betekenissen zijn voor ons: “mooi, gaaf, cool, betrouwbaar en goede kwaliteit.”

De keuze voor het woord “voz” vindt je terug in ons logo, zie hieronder de uitleg van het beeldmerk vos. Omdat wij niet alleen producten maken van stof maar ook van tafelzeil hebben wij gekozen om de letter “s” uit het woord vos te vervangen door de letter “z” van zeil. Zo maken wij ook onze naam uniek.

Een merk met identiteit

Tofvoz staat voor mooi, stoer, sprookjesachtig, zacht en uniek. Deze kenmerken hebben ons geinspireerd voor het beeldmerk “de vos”. Een vos heeft kenmerken van zowel een hond (huisdier van Nienke) als van een kat (huisdier van Gerlinda). Kortom een sprookjesachtig mooi bosdier met prachtige kleuren van helder oranje tot aan zilver. De vos is een stoer sensitief dier, knuffelachtig zacht en heeft de eigenschap zich niet snel te laten zien. Hierdoor is de vos een zeldzame verschijning. Uniek en mooi.

Herkenbare stijlelementen in onze huisstijl zijn twee vrolijke meiden (Gerlinda en Nienke) wandelend in een kleur-en bosrijke omgeving. Terugkomend in het plaatje is de vos die de meiden vergezelt op hun pad. Ook op onze labels komt het beeldmerk van de vos terug. Leidende kleuren hierin zijn oranje en zilver.

 

 

Unieke kleding

Wij creëeren het samen met jou

Kom Langs in de winkel

Een pop-up store vol vrolijkheid

Heb je een vraag?

Altijd een reactie binnen 24 uur

Made in China?

Nee, wij maken hier alles zelf!

Is het een cadeautje?

Wij pakken het gratis voor je in!

Bellen kan natuurlijk ook!

Nienke of Gerlinda helpen je graag

Copyright © 2022
Advice
www.advice.nl